Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) Yüksekova Havalimanı Müdürlüğü tarafından havalimanında zemin katta yer alan hediyelik eşya satış dükkanı ihale yöntemi ile kiraya verilecektir.  

İlan.Gov sitesi üzerinden yayınlanan ilanda ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgilere yer verildi.

Buna göre; 
1. Hakkari Yüksekova Havalimanı terminal binası giden zemin katta bulunan Z-11 nolu 12,75 m2’lik hediyelik eşya satış mahalli KDV hariç 8.200.-TL(Sekiz Bin İki Yüz Türk Lirası)/Ay muhammen kira bedeli üzerinden DHMİ Kira İhale Yönergesi doğrultusunda açık ihale usulü ile ihale edilerek, Pazarlama ve Ticaret Komisyonu Yönergesinin 17.2.4. maddesi kapsamında 31.12.2025 tarihine kadar sözleşme düzenlenerek kiraya verilecektir.

2. Söz konusu mahalle ait sözleşme taslağı ve ihale şartnamesi DHMİ Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Ticaret Dairesi Başkanlığından ile Hakkari Yüksekova Havalimanı Müdürlüğünden KDV dâhil 500.-TL (BeşYüzTürkLirası) karşılığında temin edilebilir.

3. İhaleye katılmak isteyenler 10.000.-TL (On Bin TL) geçici teminat vereceklerdir. 

4. Kiralanacak mahalle talip olanlar 08/11/2024 günü saat 14:00’e kadar ihaleye katılma şartlarında belirtilen evrakları tamamlayıp DHMİ Hakkari Yüksekova Havalimanı Müdürlüğü Evrak Birimine vereceklerdir. Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular ile posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

5.İstenen belgeleri eksik, yanlış veya zamanında getirmeyenlerin müracaatları yapılmamış sayılacaktır.

6.Söz konusu mahal ile ilgili olarak daha önce İdaremize verilen dilekçeler geçersizdir.

7.İhale 08/11/2024 günü saat 14:30’da DHMİ Hakkari Yüksekova Havalimanı Müdürlüğünde yapılacaktır.

Kaynak: VANOLAY