Her yıl Türkiye’nin farklı illerini gezen “1000motorcu1000çocuk” projesi Şemdinli ilçesini de unutmadı. Kilometrelerce yol katederek, köy okullarında okuyan öğrencilere içinde ihtiyaçları bulunduğu bir hediye paketi ulaştırıyor. Motosiklet tutkunları ve proje gönülleri Şemdinli ilçesinde 7 farklı okulda 316 öğrenciye hediyeleri ulaştırıldı.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Günyazı ilkokuluna konuk olan motosiklet tutkunları ve proje gönüllüleri ile Şemdinli Kaymakamı Yunus emre Akpınar, Şemdinli belediye Başkanı Fahri Şakar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihat İnan’ın katılımıyla öğrencilere bot, mont ve ceket gibi kışlık giysiler dağıtıldı. Öğrencilerin giydirildiği etkinlikte mutluluğu yüzlerinden okundu.

Proje gönüllüleriyle bir araya gelen Şemdinli Kaymakamı Akpınar, motosiklet tutkunları ve proje gönüllülerine teşekkür ederek, bu anlamlı projeye verdikleri destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Toplumun her kesiminden gelen bu tür katkıların, çocukların geleceğine yapılan en değerli yatırım olduğunu belirtti.

Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar’da etkinlikte, motosiklet tutkunları ve proje gönüllüleriyle birlikte çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Etkinlikte, bu anlamlı desteği sağlayanlara teşekkür etti.

22-244

21-191

Kaynak: ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ