YÜKSEKOVA

Ak Parti İl Başkanı Kaya, Yüksekova'da sporcularla bir araya geldi

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Av.Zeydin Kaya Yüksekova’da çeşitli alanlarda başarı elde eden sporcularla bir araya gelerek sohbet etti.

Abone Ol

Gençlik Merkezinde Tekerlekli kayak, Wushu ve Güreş alanlarında derece yapan sporcularla bir araya gelen Kaya, Sporcuların sorun ve taleplerini dinledi.

Sporcular özellikle Kamışlı da Sporcu Kamp Merkezi ve Tekerlekli Kayak pistinin yapılması konularını Başkan Kaya’ya iletti.

Kaya Ardından gençlik merkezindeki diğer atölyeleri gezerek çalışmalar hakkında Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlhan Yılmaz'dan bilgi aldı.

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya yaptığı açıklamada,Türkiye şampiyonasında derece yapmış sporcularla Gençlik merkezinde bir araya geldiklerini söyledi.

Güreş ,Wushu ve Tekerlekli kayak dalında büyük başarı elde eden sporcuları tebrik ettiğini belirten Kaya”Her şekilde sporcularımızın yanındayız.Yüksekova’da tekerlekli Kayak Pistinin yapılması için çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca Kamışlı köyü yakınında da  bir sporcu kamp merkezinin yapılması ve bir adet kar ezme aracının alınması yönünde de çalışmalarımıza hız verdik" dedi.

Yüksekova’da çok ciddi bir genç nüfus var

Kaya”Yüksekova’da çok ciddi bir genç nüfus oranı var. Bu gençlerimizi sporla, sanat, müzik ve dini değerlerle buluşturmak temel amacımız.

Bu anlamda önümüzde 4 yıl seçimsiz bir dönem var. Biz bu 4 yıllık dönemi Hakkari ve ilçelerinde Hakkari Valisi Ali Çelik’in talimatlarıyla hizmetler anlamında

dolu dolu geçirmeyi planlıyoruz. Bizim siyaset tarzımızda yalana yolsuzluğa adam kayırmaya yer yoktur ve olmayacaktır.Bu bağlamda Her hangi bir kurumdan yada başka bir yerden vatandaşımız yanlış yürüyen bir işlemle karşılaşırsa mutlaka bilgimiz olsun.Amacımız vatandaşımıza hizmet etmektir”diye konuştu.