31 Mart yerel seçimlerinde Büyükçiftlik Belde Belediye Başkanı seçilen Çayan Çiçek, belde halkının gönlünde kısa sürede taht kurmayı başardı.

Göreve başladığı andan itibaren Beldenin kalkınması için önemli çalışmalar yürüten Çiçek Beldenin yol, su,ve eğitim sorunlarının çözüme kavuşturulması için de gayret sarf ediyor.

Sosyal Belediyecilik alanında da çalışmalar yürüten Çiçek, üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleşen öğrencileri de sahiplenerek onlara burs imkanı sağladı.

Sportif faaliyetler konusunda da girişimlerde bulunan Başkan Çiçek, Beldeye spor alanında önemli yatırımlar kazandırmak içinde  çaba harcıyor.

Başkan Çiçek’in çalışmalarını kıymetli bulan Büyükçiftlik Merkez Mahalle Muhtarı Taner Toktamış, Yeşilova Mahalle Muhtarı Burhan Şahin ve Büyükçiftlik Kerem Zeydan Mahalle Muhtarı Arif Genç Başkan Çiçek'i makamında ziyaret ederek   teşekkür plaketi taktim etti.

Başkan Çayan Çiçek ise "Hiç durmadan beldemiz için çalışacağız. İnşallah kısa sürede sorunsuz bir belde inşa edeceğiz. Bu anlamlı hediyelerinden dolayı da mahalle muhtarımıza da tek tek teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber beldemiz için daha güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

F S A W4

S D A E4 E Q W3

S D R W Q4

Muhabir: ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ