YÜKSEKOVA

CHP İlçe Başkanlığından karşılamaya davet

Cumhuriyet Halk Partisi Yüksekova İlçe Başkanlığı Cumartesi günü Yüksekova’ya gelecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i karşılamaya davet etti.

Abone Ol

Hakkari ve Yüksekova’da bazı ziyaretler gerçekleştirecek CHP Genel Başkanı Özel 25 Ekim Cuma günü Çığlı köyünü  ve yol güzergahında yer alan hudut karakolunu ziyaret etmesinin ardından saat 18.00’de Hakkari Ticaret ve Sanayi Odasında muhtarlar buluşacak.

26 Ekim Cumartesi günü CHP İl Başkanlığında partililerle bir araya gelecek olan Özel’in Hakkari’de gerçekleştireceği esnaf ziyaretinin ardından Yüksekova’da partisinin üye katılım törenine katılacak.

CHP Yüksekova İlçe Başkanı Selim Genç, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve  beraberinde ki heyet için bir karşılama töreni düzenlediklerini söyledi.

Genel Başkan Özel’in Doğu turuna Diyarbakırdan başladığını belirten  Genç, Şunları kaydetti:

Genel Başkanımız Cuma günü Hakkari’de temasları olacak. Halkla bir araya gelecek. Cumartesi Günü de Yüksekova’da programı olacak.

“CHP İlçe Başkanlığı olarak  Genel Başkanımız için bir karşılama töreni düzenledik.

Cumartesi Günü saat 12.00’de Yüksekova halkımızla beraber İpek yolu üzerinde bulunan Shell petrol yakınında karşılamayı düşünüyoruz.

Saat 13’te Genel Başkanımızın Hilton otelinde  Yüksekova’nın sorunları ile ilgili Sivil toplum kuruluşları, muhtarlar,Kanaat önderleri ile bir buluşması olacak. Ardından otelin konferans salonunda üye kayıt törenimiz olacak. Bütün halkımızı Cumartesi günkü karşılamaya davet ediyoruz.”ifadelerini kullandı.