Yerel

Cilo Festivaline ücretsiz ulaşım sağlanacak

Yüksekova Belediyesinin Toplu Ulaşım Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı otobüsler Cilofest festivaline katılmak isteyenleri ücretsiz taşıyacak.

Abone Ol

Viyan Orhan / Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi

YÜKSEKOVA-Hakkari Valiliği tarafından düzenlenen Cilofest festivali bu senede 5. düzenleniyor. 2 gün 1 gece sürecek olan festival de Rafting, Kano, Bisiklet, Trekking, , Kampçılık, Dalgıçlık, Yamaç Paraşütü, Tırmanış, Kayak, SnowBoard ve FlyBoard gibi sayısız aktivite ile birlikte Belediye Sanat Topluluğu konseri, Halk Dansları Gösterisi, Aydın Aydın, Tuğçe Kandemir ve Bahar Gelir konserleriyle eğlence, müzik, dansla misafirlerine sunacak. 

ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK

Festival alanına gelecek vatandaşların ulaşımları Hakkari Valiliği, Hakkari Belediyesi ile CİSAD Doğa Sporları Kulübü İşbirliği ve Koordinasyonuyla ücretsiz olarak karşılanacaktır. Yüksekova'dan katılacak lan vatandaşlar Yüksekova Belediye Hizmet Binası Önünde, Hakkari'den  katılacak vatandaşlar ise Hakkari Belediyesi önünde toplanacak.

KATILIMCILAR ONLİNE FORM DOLDURMALARI GEREKECEK

Yetkililerden alınan bilgilere göre  hizmetten yararlanacak olan vatandaşlar Hakkari Valilik tarafından  belirlenen linkte online formu doldurmaları gerekecek. Form doldurmak için aşağıdaki linki tıklayınız
CİLO FEST ÜCRETSİZ ULAŞIM FORMU