Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde başlatılan BSK (Bitümlü Sıcak Karışı) Asfalt çalışmaları birçok cadde ve sokakta eş zamanlı olarak devam ediyor.

7 bin 500 metre BSK yapım işi kapsamında Esentepe Mahallesi, Güngör Mahallesi, Eski Çevre Yolu, Muharrem Malazgirt çevre yolu bağlantısı, Cumhuriyet Mahallesi’nde yol yapım ve onarım çalışması yürütülüyor.

İlçenin Esentepe Mahallesi’nde söz konusu zemin hazırlık çalışmalarından sonra asfalt döküm çalışması gerçekleştirdi.

Yüksekova Belediye Eş Başkanları Şadiye Kırmızıgül ile Şoreş Diri ve belediye meclis üyeleri çalışmaları yerinde inceledi.

“HALKIMIZA GÖSTERDİKLERİ SABIR TEŞEKKÜR EDERİZ”

Çalışmaları inceledikten sonra açıklama yapan Yüksekova Belediye Eş Başkanı Şadiye kırmızıgül şöyle konuştu:  “Bildiğiniz üzere yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızın en çok talep ettiği şey yoldu. Bizde bu sene yapımına başladığımız yolların çoğunu tamamladık. Şimdi ise Esentepe Mahallesi’ndeyiz. Gördüğünüz üzere burada da bir yol asfaltlama çalışmamız var. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederim”

Esentepe mahallesi 1322’nci sokakta yaklaşık 450 metrelik asfaltlama çalışması yaptıklarını hatırlatan Eş Başkan Şoreş Diri ise, “Mahallemizde bir yandan da 350 metrelik istinat duvar çalışmamız da var. Sabır gösteren vatandaşımıza,  ilgili teknik firmaya ve fen işleri müdürlüğümüze teşekkür ederim.  Çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Yol çalışmaları mahalle halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Muhabir: VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ