YAŞAM

Netflix'te izlenebilecek 10 romantik komedi filmi

Kurban Bayramı tatilini evde geçireceklere Netflix kütüphanesinde yer alan romantik komedi filmlerini derledik.

Abone Ol

İlk Bakışta Aşk'ın İstatistiksel Olasılığı Bir Londra uçuşu sırasında yakınlaşan iki yabancı, kaderin cilvesiyle birbirlerinden ayrı düşer. Kavuşmak imkânsız gibi görünse de aşk tüm olasılıklara meydan okur.

Bir Turistin Aşk Rehberi Bir seyahat şirketinde çalışan Amerikalı bir kadın iş için Vietnam'a gider ve burada tanıştığı özgür ruhlu tur rehberi sayesinde muhteşem bir maceraya atılır.

Beni Adınla Çağır 1983 yazında, İtalya kırsalındaki yazlık evlerinde babasının karizmatik araştırma asistanı Oliver ile kurduğu bağ, 17 yaşındaki Elio'nun hayatını değiştirir.

Senden Önce Ya ruh eşiniz, terk ettiğiniz sevgililerinizden biriyse? Ally komşusu Colin'in yardımıyla doğru erkeği bulmak için hayatına bir zamanlar girmiş olan 19 kişinin izini sürüyor.

Monte Carlo Üç arkadaş, Paris gezileri sırasında içlerinden birinin İngiliz bir varisle karıştırılması sonucu, kendilerini zengin ve görkemli bir hayatın içinde bulur.

Sen İnandır İki işgüzar büyükanne, yetişkin torunlarına sözde tesadüfi bir karşılaşma ayarlayınca çocukluk aşkları depreşir ve eski defterler açılır.

Aşk Duvarın Ötesinde Valentina yeni bir başlangıç yapan genç bir piyanisttir. Komşusu David gürültüye katlanamayan bir mucittir. İkisini ayıran incecik duvar ise onların çöpçatanı olmak üzeredir.

Gelinin Annesi Bir anne üzerine titrediği kızının düğünü için tropik bir adaya gider. Ancak damadın babasının, onlarca yıldır görmediği eski sevgilisi olduğunu keşfetmesi uzun sürmez.

Nerden Biliyorsun? Millî takımdan çıkarıldıktan sonra kendini reddedilmiş hisseden ve yeniden bekâr kalan softball oyuncusu Lisa, kendini ateşli bir aşk üçgeninde bulur.

Aşk Taktikleri 2 Evliliğe inanmayan Aslı ile Kerem bu konuda hemfikir olduklarını fark edince iş inada biner. Aslı, Kerem’i evliliğe ikna etmek, Kerem ise onu evlilikten soğutmak için kolları sıvar.