Yüksekova

Yeni Yıl Mesajları

Abone Ol

Meskan Ölmez Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı/ İsmet Ölmez Her yeni başlangıcın yeni umutları beraberinde getirdiğini vurgulayarak, "Bir yılı geride bırakırken, yeni bir yıla başlamanın umutlarını taşıyoruz. Yeni başlangıçlar, geleceği ilişkin beklenti ve umutların yenilendiği zamanlardır. Sevginin, dostluğun, barışın, hoşgörünün egemen olduğu bir dünya arzumuz hiç eksilmiyor. Bu dilek ve temenniler ile başta Hakkari halkı olmak üzere herkesin yeni yılını kutlarım" dedi.

Esendere Belde Belediye Başkanı / Dırbaz Büyüksu Güzel olan Ülkemiz, Yüksekova'mız ve Esendere beldemizin daha büyük ve daha güçlü kılmak için, daha müreffeh yarınlara taşımak için hepimize çok önemli işler düşüyor.Bizler bu bilinç ve sorumlulukla inşallah hep birlikte şehrimize insanımıza hizmet üretmeye, daha büyük başarılara imza atmaya devam edeceğiz. 

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı / Salih Özdemir Zor geçen bir 2023 yılını geride bırakıyoruz. Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar, dünya genelindeki ekonomik daralmanın ülkemize olan olumsuz etkileri, 6 Şubat felaketi gibi birçok olumsuz olay bizleri derinden etkiledi. Birlik ve beraberliğe olan inancımız sayesinde tüm bu zorluklara hep birlikte göğüs gerdik.2024 yılında birçok yeniliğe ve bölgemizi ilgilendiren birçok gelişmeye önayak olmayı umuyoruz.2024 yılının bölgemize ve halkımıza huzur, sağlık, barış ve hayırlar getirmesini dilerim.

Double Tree By Hilton Yönetim Kurulu Başkanı / Seyfettin Karay Yeni yılınızı tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmenizi ve geçirmenizi dilerim.

Yüksekova Esnaf Kefalet ve Yüksekova Turizm Geliştirme Kooperatifleri Yönetim Kurulu Başkanı / Sabahattin Kepenek Beklenen yeni yılın hepimize bolca mutluluk, huzur ve başarı getirmesini; Yeni yılda tüm Esnaf Sanatkârlarımızın ve halkımızın tüm dilek ve beklentileri yerine gelmesi, sağlık ve bereketli günler yaşanması, Yeni yılın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisiyle herkesin yeni yılı kutlu olsun.

Esendere Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı / Serdar Kaya Sevgi bütün kapıları açar.. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim.. Mutlu yıllar.

Menpa Döviz / Necip Pınar Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Boon Coffee Steak Burger / Ferit Atmaca 2024'ün tüm dünyada huzurun, bereketin ve mutluluğun hakim olduğu, insanların geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını dilerim.

Yaşam Gold Avm / Orhan Yılmaz Geleceği oluşturacak her yeni günün bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Yeni yılınız kutlu olsun.

DEM Parti Esendere Belde Belediye Başkan Aday Adayı / Oğuzhan Avcı Yıllardır savunduğumuz asırlardır mücadelesini verdiğimiz barışı umut ediyorum. Mülk ve makam için milletini canı pahasına savunan yiğitlerin ve halkımızın yeni yılını kutluyorum.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı / Timur Sevi 2024 yılının dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Vip Auto / Avni Düzen Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

Simitçi Dünyası / Hacı Ergin Şahin Çok kazançlı, sağlıklı, keyifli, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle.

Bambi Güven Mobilya / Rıza Güven Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğiyle! Mutlu Yıllar...

Elite My Garden Hotel / Vefa Baskın Gelecek yıl sizler için büyük mutluluklar, başarılar, aşklar getirsin! Gönlünüzce geçireceğiniz bir yıl olsun! Mutlu yıllar.

Hotel Oslo / Ensar Güneç 2024 yılına girerken herkes için mutluluk, huzur ve başarı diliyorum. Bu yılın tüm insanlara hzuur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.

Oto Kısmet / Naci Tuna Geleceği oluşturacak her yeni gününüz bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

Lawash Lokantası / Haşim Cindioğlu 2024 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep bizimle olsun. Yeni yılın tüm halkımıza sağlık, mutluluk, neşe, başarı, sevgi ve huzur getirmesini dilerim.

Bülent Börekçilik / Servet Dalar Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.

Ustop Giyim / Barış Gürdal Bitirdiğimiz yılı аcılаrımızlа, sevinçlerimizle geride kаlıyor. Umаrım Yeni Yıl size dаhа fаzlа umut, dаhа fаzlа sevinç ve dаhа fаzlа mutluluk getirir. Mutlu Seneler…

Palazoğlu Baklavaları / Enes Göksal Tüm Yüksekova halkının yeni yılını kutlar 2024 yılının barışın hâkim olduğu, kanın gözyaşının akmadığı bir yıl olmasını temenni ederim.

Lahmacun Dünyası / Çetin İnce Yeni yılın sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

Ova Lokantası / Ayhan Dayan Tüm dargınlıkların biteceği, barış içinde yaşanacak bir yıl olması dileğiyle, tüm halkımızın yeni yılını kutlarız.

Star Börekçilik / Zikri Aybar Yeni yılı en içten ve kalbi duygularımla kutlarım. Ülkemize kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

Arif GSM / Serhat Bartın Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Ciğerci Uğur Usta / Uğur Alan Tüm Yüksekova halkının yeni yılını kutlar 2024 yılını kutlarım. Barışın hâkim olduğu,gözyaşının akmadığı bir yıl olmasını temenni ederim.

Aydoğan kuyumculuk / Senar Aydoğan Ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle...

Maksimum Yangın ve Güvenlik Sistemleri: Mazlum Yaşar-Bedran Çobanoğlu Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Köşem Döner / Davut Çoğaç Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar sizinle olsun. Mutlu Yıllar dileriz.

Feha İnşat / Bedil Gündüz 2024 yılının Yüksekova İlçemizin daha güzel günleri için bir başlangıç olmasını temenni eder. Herkesin yeni yılını tebrik ederim.

Arena Ayakkabı Mağazası / Adnan Tüner Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel mektuplarla kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle...

MNG Kargo / GÖKHAN DÜZ Yüksekova halkının yeni yılını kutlar. 2024 yılının bizlere sağlık, huzur ve güzel günler getirmesi dileğiyle.

Öz Optik Kırtasiye / Sinan Tayak Bir yıl daha bitiyor acısıyla, tatlısıyla, üzüntüsü ve neşesiyle. Yeni yıl yeni umutlar,yeni mutluluklar, yeni heyecanlar, yeni başarılar sağlık neşe getirsin Gerçekleşmesini istediğiniz ne varsa hepsinin olması dileğiyle.

Vangölü turizm / Şahbaz Bor Yaşamınız boyunca güzeller yıllar, mutlu yarınlar hep sizin olsun. Mutlu yıllar!

Optik Kırtasiye / Fevzi Özer En içten ve kalbi duygularımla 2024 yılınızı kutlar. Herkese huzur, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.

Doğan Auto /Doğan Dağdeviren Yeni yılın hepimize sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni eder, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Gürdal Giyim / Nusret Gürdal Yeni yılda da nice mutlulukları paylaşmak dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun.

Yörem Mobilya / Naci Barut Sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi dilerim.