Spor

Galatasaray, Wilfried Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzaladı!

Galatasaray, Crystal Palace ile yollarını ayıran kanat oyuncusu Wilfried Zaha ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladı. Galatasaray, Zaha'nın maliyetini KAP'a bildirdi. Zaha imza sonrası ilk açıklamalarını yaparken, Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'ye gönderme yapmayı unutmadı.

Abone Ol

Galatasaray, 30 yaşındaki kanat oyuncusu Wilfried Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren yıldız futbolcuyu bonservissiz kadrosuna katan Galatasaray, Zaha’ya verilen imza parası ve yıllık ücretini de KAP’a bildirdi.

Sarı kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, “Türkiye’nin en büyüğüne hoş geldin” ifadelerine yer verildi. Öte yandan, Zaha’nın Galatasaray formasıyla yer aldığı videoda, son dönemin popüler şarkısı Ali Cabbar’ın müziği yer aldı ve Fenerbahçe’ye gönderme yapıldı.

Fenerbahçe uzun süre Zaha transferini noktalamak için çaba sarf etmiş ancak transferi sonuçlandıramamıştı. Bilindiği üzere, şarkıcı Emir Can İğrek’in ‘Ali Cabbar’ şarkısında, sevdiğine kavuşamayan bir gencin hikayesi anlatılıyor.

WILFRIED ZAHA’NIN MAAŞI VE İMZA PARASI

Galatasaray Kulübü, Wilfried Zaha transferinin maliyetini KAP’a bildirdi. Sarı kırmızılı kulübün açıklamasında, şu ifadeler yer aldı:

“Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir.”