Çelik Haberleri

Çelik haberleri ve güncel Çelik gelişmeleri, Çelik ile ilgili tüm video, Çelik fotoğrafları ve Çelik haberleri Yüksekova Halkın Sesi Yüksekova Haberleri Hakkari Haberleri Şemdinli Haberleri sitemizde


Yerel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen 4.5, 4.4 ve 3.5  büyüklük depremlerde 28 ev ve 1 ahırda çatlakların oluştuğu tespit edildi.

Yerel

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, öğrencilere nasihatlerde bulunarak, “Asli mesele ise iyi bir insan olmaktır. Hiçbir şahsi...

Yerel

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yüksekova’da bu sene yapımına başlanılan Tekerlekli Kayak Pisti ile ilçede yeni kurulması...

Yerel

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kentteki gazetecilerle bir araya geldiği programda 100 günlük süreçte yapılan faaliyetleri değerlendirdi.

Yerel

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, yatırımcıları ve kayak severleri Mergabütan Kayak Merkezine davet etti.

Yerel

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kentte gece geç saatlere kadar devam eden asfalt çalışmalarını yerinde denetledi.

Yerel

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, İstanbul ve Çanakkale gezisinde dönen 35 öğrenciyi makamında ağırladı.

Yerel

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, yapımı devam eden Kız İmam Hatip Lisesi inşaatını yerinde inceledi.

Yerel

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, organize sanayi bölgesinin hizmete açılmasının işsizlik sorununun çözümüne katkı sunacağını söyledi.

Yerel

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Yüksekova'ya gelen Hakkari Valisi ve Belediye Başkan vekili Ali Çelik, Yüksekova Kaymakamlığını ziyaret etti.