Facia Haberleri

facia haberleri ve güncel facia gelişmeleri, facia ile ilgili tüm video, facia fotoğrafları ve facia haberleri Yüksekova Halkın Sesi Yüksekova Haberleri Hakkari Haberleri Şemdinli Haberleri sitemizde


Dünya

Japonya'nın başkenti Tokyo'da iki uçağın çarpışmasıyla yaşanan kazada, yolcu uçağında bulunan 379 kişinin tahliye edildiği açıklandı.

Gündem

Adana’da elektrikli sobanın devrilmesi sonucu çıkan yangında dumandan etkilenen anne, baba ve ikiz çocuklardan biri hayatını kaybederken, diğer çocuk hastanede...

Gündem

Mardin’in Artuklu ilçesinde bir evde çıkan yangına itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ve yangın anında evde kimsenin olmaması faciayı önledi.

Gündem

Şanlıurfa’da yolcu otobüsü ile iki tırın karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı.

Gündem

Gaziantep’te 16 yaşındaki M. K. babasından izinsiz aldığı araçla 5 arkadaşını da alarak gezmeye çıktı. Ehliyetsiz sürüc M. K.’nin direksiyon...

Yerel

Yüksekova Yeniköprü mevkiinde yolda seyreden aracın üstüne dağdan kopan kaya parçaları isabet ederken, şans eseri ölen yada yaralalanan olmadı.

Gündem

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir öğrenci yurdunda meydana gelen asansör kazasında bir öğrenci hayatını kaybetti.

Dünya

Musul’un Hamdaniye ilçesinde bir düğün salonunda çıkan yangın nedeniyle en az 100 kişi hayatını kaybetti, 500 kişi de yaralandı.

Gündem

Fas’tan İspanya'ya bağlı Kanarya Adaları’na giden göçmenleri taşıyan botun batması sonucu 11’i kadın, 3’ü çocuk toplam 51 kişi hayatını kaybetti.