Vatandaş Haberleri

vatandaş haberleri ve güncel vatandaş gelişmeleri, vatandaş ile ilgili tüm video, vatandaş fotoğrafları ve vatandaş haberleri Yüksekova Halkın Sesi Yüksekova Haberleri Hakkari Haberleri Şemdinli Haberleri sitemizde


YÜKSEKOVA

Yüksekova’da doğalgaz çalışmalarının 3 yıldır devam etmesine tepki gösteren vatandaşlar, yetkililerden çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Yerel

Hakkari Valisi Ali Çelik, kentin değişik noktalarında vatandaşın taleplerini dinledi

Yerel

Yüksekova’ya bağlı Dağlıca köyünde bulunan şantiyenin penceresine yaklaşan yavru ayı şaşkınlık yaratırken, vatandaşın ayı ile muhabbeti tebessüm ettirdi.

Yerel

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yola inen domuz sürüsü, vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Gündem

Doğubayazıt Belediyesi’nin halk günü etkinliği ile vatandaşların sorunları ve talepleri dinleniyor.

Yerel

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde işletme sahibi Veli Alioğlu ve Rıdvan Pala 20 günlük gelirlerinin yarısını Gazze’ye bağışlayacaklarını duyurdu.

Yerel

Yüksekova'da son zamanlarda sanal ortamda meydana gelen dolandırıcılık faaliyetleri konusunda Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri vatandaşları uyarıyor.

Yerel

Van'ın Çatak ilçesine 15 kilometre uzaklıkta bulunan kaçit mahallesi yakınlarında vatandaşlar tarafından nesli tükenme tehlikesi altında olan yaralı bir vaşak...

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki karayolu kenarındaki güvenlik bariyerinden geçerken mahsur kalan ineği vatandaşlar kurtardı.

Yerel

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, mağdur her vatandaşın takibinin titizlikle yapılması ve uyuşturucu madde ile göçmen kaçakçılığı...

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde doğalgazın kullanımda olmamasına rağmen vatandaşlar evlerine kombileri takmaya devam ederken, kullanım hayalleri ise başka bahara kaldı.

Yerel

Hakkari Belediyesi tarafından Medrese Mahallesinde gerçekleştirilen asfalt çalışması yıllardır yol hasreti çeken engelli vatandaşı sevindirdi.