Yerel

Hakkari İl Genel Meclisinden köylere ziyaret

Hakkari İl Genel Meclisi Eş Başkanları ve İl Genel Meclis üyeleri Hakkari ,Yüksekova Şemdinli, Derecik ve Çukurca’da köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

Abone Ol

Yapılan ziyaretlerde, köy halkının  temel sorunlarına çözüm olacaklarını belirten İl Genel Meclisi Eş Başkanı Feyaz Dara ;  “ Göreve geldiğimiz gün  söz verdiğimiz gibi, bütün köylerin temel sorunlarıyla yakından ilgilenip, hangi köyde ne gibi bir eksiklik var, nerede neye ihtiyaç var il genel meclisi arkadaşlarımızla  köy sakinleriyle birebir görüşüp tesbit ettikten sonra  çözüm olmaya çalışıyoruz. Bu yıl içerisinde stabilizesi  tamamlanan yolların asfaltlama çalışmasını bitirip stabilizesi yapılmayan köy yollarınında stabilize çalışması yapılarak önümüzdeki yıllarda asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Köy  halkının bize olan güveniyle, bize verdikleri güçle hep beraber bütün eksiklikleri gidereceğimizin sözünü bir kez daha yineliyoruz” dedi.

Öte yandan 17 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen ilk toplantından sonra il genel meclisi olarak Hakkari genelinde yaklaşık 117 köy ve mezra ziyareti gerçekleştiğini söyleyen il genel meclisi eşbaşkanı feyaz dara bundan sonrada Hakkari genelinde kalan köy ve mezra ziyaretlerine devam edeceklerini söyledi.