Yerel

Hakkari ve ilçelerine 177 doktor atandı

118. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kapsamında Hakkari ve ilçelerine 1 Yan Dal Uzmanı, 37 Uzman Hekim ve 139 Pratisyen Hekim Olmak Üzere Toplam 177 doktor atandı.

Abone Ol

Hakkari Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 118. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kapsamında Hakkari'ye 1 Yan Dal Uzmanı, 37 Uzman Hekim ve 139 Pratisyen Hekim Olmak Üzere Toplam 177 Kadro tahsis Edildi. 

Kadroların dağılımı şu şekilde: 

"1 Acil Tıp Uzmanı, 3 Aile Hekimliği Uzmanı,2 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, 1 Beyin Cerrahı Uzmanı, 1 Çocuk Cerrahisi Uzmanı, 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı, 1 Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı
1 Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı, 2 Genel Cerrahi Uzmanı, 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı,1 Göz Hastalıkları Uzmanı,1 Halk Sağlığı Uzmanı,7 İç Hastalıkları Uzmanı, 2 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı, 1 Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı, 2 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, 1 Radyoloji Uzmanı, 1 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Tıbbi Biyokimya Uzmanı, 2 Tıbbi, Patoloji Uzmanı, 1 Üroloji Uzmanı, 1 Yoğun Bakım Uzmanı" 

Açıklamanın devamında yapılan kadro tahsislerinin Hakkari ve ilçelerine hayırlar getirmesini temenni edilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na teşekkür edildi.