Yerel

Hakkâri’de 200 çocuğa bot ve mont yardımı yapıldı

Trakya Hakkârililer Derneğin başlattığı yardım kampanyası çerçevesinde Hakkâri’de 200 çocuğa bot ve mont desteği sunuldu.

Abone Ol

Hakkâri’de maddi imkânları olmadığı için soğuk kış aylarında dahi okula mont ve bot olmadan gelip giden özellikle kırsal kesimdeki öğrenciler için sosyal medyada yardım kampanyası başlatan Trakya Hakkârililer Derneği 200 öğrenciye bot ve mont ulaştırdıklarını belirtti.

Yardım ile ilgili sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Trakya Hakkârililer Derneği şu ifadelere yer verdi;

‘’Hakkâri okul aile birliği maddi durumları olmayan 200 çocuğumuzun adı soyadı, ayakkabı numaraları ve mont bedenlerini Trakya Hakkârililer Derneğine iletilmişti. Biz de o gün çocuklarımıza söz vermiştik. Bugün çocuklarımızı giydirmeye başladık. Başta konuyu bize aktaran kıymetli hemşerilerimiz Sayın Şivan Deniz Boyar’a okul aile birliği başkanı Dr. Öğretim üyesi Gökhan İlter hocamıza, yaptığımız paylaşımı görüp bizimle iletişime geçen, çocukluğu Hakkâri de geçen kıymetli Timur ve CBL. Makine sahipleri Timur Orhan ile Zeydin Yaşar ve hayırsever Gizem Demir hanıma sonsuz şükranlarımızı sunuyor Hepsine minnettarız’’