Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş, yönetim kurulu üyeleri, Yerel ve Ulusal Basın Temsilcileri, Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu'yu Makamında ziyaret ederek yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Gazetecileri makamında kabul eden Kumcu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Hakkari ve ilçelerinde medya kurumları yerel gazete ve ulusal haber ajanslarından görev yapan basın mensuplarıyla tek tek tanışan Kaymakam Kumcu, Basın ve medya kurumlarının çalışmalarının bir kentin tanıtımı, marka değerinin artması ve şehrin bulunduğu noktadan çok daha ileriye taşınmasında önemli rol taşıdığına dikkat çekti.

KAYMAKAM MERT KUMCU KİMDİR?

Adana'nın Karaisali Kaymakamlığından Çukurca Kaymakamlığı görevine atanan Mert Kumcu, 1993 yılında Osmaniye'de doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Osmaniye'de tamamladı. 2013 yılında üniversite eğitimine başlamış olup, 2017 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler İşletme bölümünden mezun oldu. 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 107. Dönem Mülki İdare Amiri-Osmaniye Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine intisap etmiştir. İl merkez stajının ardından Çanakkale/Ecebat ve Giresun/Tirebolu ilçelerinde refiklik stajını tamamlamıştır. Nevşehir/Derinkuyu, Denizli/Güney Kaymakam Vekilliği görevinde bulunmuş olup, son kararnameyle Adana'nın Karaisali Kaymakamlığından Çukurca Kaymakamlığı görevine atandı.

Editör: Erkan Çobanoğlu