İstanbul'da eşi benzeri görülmemiş korkunç iki cinayet yarım saat arayla işlendi. Kan donduran cinayet,16.00 sularında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. Eyüpsultan'da 19 yaşındaki Ayşenur Halil'in Semih Çelik tarafından vahşice öldürüldüğü öğrenildi. Semih Çelik'in 15.30 sıralarında sevgilisi Ayşenur Halil'i Eyüpsultan ilçesinde öldürdükten sonra 16.00 sıralarında İkbal Uzuner'i Fatih'e gidip tarihi surlarda vahşice katlettiği sonrasındaysa yaşamına son verdiği ortaya çıktı.

Olay, İstanbul'un Fatih ilçesindeki Edirnekapı surlarında gerçekleşti. İnsanı dehşete düşüren bu anlar, çevredeki vatandaşların cep telefonlarıyla kaydedildi ve kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntülerde, surlara çıkan bir kişinin yanında bulunan kadının başını kesip surlardan aşağı attığı anlar yer aldı. Bu korkunç olay, herkesin dikkatini çekti.

ÖLDÜRÜP 6 PARÇAYA AYIRDI

Polisin yaptığı çalışmalarda şüphelinin önce eski kız arkadaşı Ayşenur Halil'i öldürüp boğazını kestiği arından da Fatih'teki okul arkadaşı İkbal Uzunuer'in yanına gidip onu öldürdüğü kasaplık yaptığı için nizami kesimler yaptığı iddia edilen şüphelinin genç kızın bedenini 6 parçaya ayırıp Edirnekapı surlarına götürdüğü öğrenildi.

GENÇ KIZIN KAFASINI SURLARDAN AŞAĞI ATTI!

Surlara çıkan caninin önce genç kızın kafasını aşağı attığı ardından da kendini ipe bağlayıp aşağı atladığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Kasap olarak çalışan Semih Çelik'in polisteki suç kaydı sayısının üç olduğu öğrenildi. Çelik'in psikolojik sorunları nedeniyle farklı hastanelerde beş ayrı kaydının bulunduğu belirlendi. Katil zanlısının evinde gerçekleştirilen aramada, defterinde vücut bütünlüğü bozulmuş insan figürleri tespit edildi.

VAHŞETİ ÖNCEDEN PLANLAMIŞ!

Öte yandan olayla ilgili soruşturma yapan ekipler Semih Çelik'in evinde yapılan aramalarda odasında buldukları bir defterde karakalem çalışması gördü. Yapılan incelemelerde defter üzerine çizilmiş, kafası ile vücudu birbirinden ayrılmış ve vücudu parçalanmış şekilde karakalem resim olduğu görüldü. Bu çizimlerin Fatih'de öldürülen İkbal Uzuner'in ölüm şekline çok benzediği değerlendirildi.

Kaynak: sabah