Bağlar Nehri köyü ve ona bağlı 10 mezra yollarınının onarımı için Muhtar Çiftçi, Hakkari valisine müracaatta bulunmuştu. Daha sonra yapılan önemli görüşmeler neticesinde Muhtar Çiftçi’nin girişimleriyle Hakkari İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler tarafından yol çalışmalarına başlandı.

Ekipler vatandaşların daha rahat seyahat yapabilmesi için köy ve mezra yollarında bozuk, engebeli kısımlarda onarım ve yol genişletme çalışmalarını yürütüyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bağlar Nehri Köyü Muhtarı Azad Çiftçi, ekiplerden konu hakkında bilgi alarak hepsine kolaylıklar dilerken, “Yollardaki onarımın bitmesiyle beraber kısa zamanda hepsi asfalta kavuşacak” dedi.

“TEK AMACIM HİZMET ETMEK”

Köy ve mezralarımızın geleceği için var gücümüzle çalışacağız diyen Çiftçi, “Yol çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Bu yollarda çok büyük sıkıntılar yaşanıyordu. Hem yolların dar olması hem de yolun yokuş olmasından ötürü vatandaşlarımız çok zorluklar yaşıyordu. Şimdi ise bunu gideriyoruz ve bitirmek üzereyiz inşallah. Basta bizden desteğini esirgemeyen Sayın Hakkari Valimiz Ali Çelik’e, Vali Yardımcımız Buğra Karadağ’a, Şemdinli Kaymakamımız Yunus Emre Akpınar’a teşekkür ediyoruz. Onarımı biten yollarımızı en kısa sürede asfalta kavuşturacağız inşallah. Herşey vatandaşlarımız ve yarınlarımız için, bu yüzden var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

09-27

08-80

07-78

05-34

Kaynak: YÜKSEKOVA HALKIN SESİ