Gündem

Narin Güran'ın abisi önce paylaştı sonra sildi

Öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın abisi Baran Güran, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Güran paylaşımında annesi Yüksel, kardeşi Enes ve Narin'e yer verdi ve 45 dakika sonra sildi.

Abone Ol

 Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran cinayeti sonrası tutuklu olmayan tek abisi Baran Güran, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Güran ilk paylaşımında annesini özlediğini belirterek, "Bırak onlar ne diyorsa söylesinler, canım annem senin evladını kimse yıkamaz, çok özledim. Dünyaya yeniden gelsem yine senin evladın olmak isterdim. Canım annem" ifadelerini kullandı.

'BAŞIN HEP BÖYLE DİK OLACAK'

İkinci paylaşımda hakkında müebbet hapis cezası istenen 15 yaşındaki kardeşi Enes Güran'ın fotoğrafı paylaşan Baran Güran "Sana iftira atanlar utansın aslanım. Senin başın hep böyle dik olacak" diye yazdı.

'ALLAH'A HAVALE EDİYORUM'

Üçüncü paylaşımında katledilen küçük kardeşi Narin ile fotoğrafına not yazan Baran Güran, "Saçının teline zarar gelse dünyayı yıkacak annesine, abilerine "katil" dediniz. Ben sizleri Allah'a havale ediyorum" dedi.

45 DAKİKA SONRA SİLDİ

Öte yandan Halk TV'nin aktardığına göre, Baran Güran tüm paylaşımlarını 45 dakika sonra sildi.