Edinilen bilgi ve iddialara göre; Gölcük Merkez Mahallesi Donanma Caddesi 4. Sokakta akşam saatlerinde meydana gelen olayda, emekli uzman çavuş Nevzat Acer, henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı cinnet getirdi. Eline aldığı beylik tabancası ile eşi Züleyha, kızı Nurseda ve 22 yaşındaki oğlu Oğulcan Acer'i vurdu. Ardından ise aynı tabancayı başına dayayarak ateş etti.

OĞLU OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Evden gelen bağrışma ve birbiri ardına silah seslerini duyan vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin yapmış oldukları kontrollerde 22 yaşındaki Oğulcan Acer'in hayatını kaybettiği belirlendi.

EŞİ VE KENDİSİ DE KURTARILAMADI

Olayı gerçekleştiren Nevzat Acer, eşi Züleyha ve kızı Nurseda ise olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Nevzat Acer ve eşi Züleyha Acer'in hayatını kaybettiği, kızı Nurseda Acer'in durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

DÜĞÜN HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Öte yandan ağır yaralanan ve tedavisi devam eden Nurseda Acer'in, ameliyatının devam ettiği öğrenilirken, nişanlı olduğu öğrenilen genç kızın yakınlarının Kocaeli Şehir Hastanesinde dua ederek kendisinden gelecek iyi haberi beklediği öğrenildi. / sabah

Editör: Erkan Çobanoğlu