Antalya'nın Akseki ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. Kuyucak Mahallesi'ndeki ormanda, saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. Dumanın fark edilmesi ile bölgeye ekipler yönlendirildi. Ekipler, yangını söndürmek için çalışma başlattı.

YANGIN BÜYÜME EĞİLİMİNDE

Antalya'nın Akseki ilçesindeki orman yangınına, havadan ve karadan müdahale sürüyor. 6 helikopter, 5 uçak, 25 arazöz, 8 su tankeri, 8 ilk müdahale aracı ve çok sayıda yer ekibinin müdahale ettiği yangının, büyüme eğiliminde olduğu kaydedildi. Havanın kararması ile söndürme çalışmalarına karadan devam edileceği de bildirildi.

60 HEKTAR ALAN ETKİLENDİ

Antalya'nın Akseki ilçesindeki orman yangınına, havadan ve karadan müdahale sürüyor. Yangına 8 yer ekibi 34 arazöz, 10 su ikmal aracı, 10 ilk müdahale aracı, 5 dozer, 3 eskavatör ile 450 kişilik yer ekibi ile müdahalede bulunuluyor. Yer ekiplerinin müdahale gücünü artırmak için dozerlerle de bölgede yol açma çalışmalarını sürdürülüyor. Havanın kararmasının ardından gece görüşlü 2 helikopter de söndürme çalışmalarına destek veriyor. Yangının 60 hektar alanda etkili olduğu belirtildi.

Editör: Erkan Çobanoğlu