Spor

Resmen açıklandı Arda Güler Real Madrid'de!

İspanyol devi Real Madrid, Arda Güler transferini resmen duyurdu. Arda Güler ile 6 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Abone Ol

Arda Güler'in Real Madrid'e transferi resmiyet kazandı. İspanyol devi, Arda Güler'i transfer ettiğini resmen açıkladı. 18 yaşındaki futbolcuyla 2029 yılına kadar geçerli sözleşme imzalandığı belirtildi.

İspanyol ekibinden ‘Hoş geldin Arda’ başlıklı yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Arda Güler'in transferi konusunda anlaşmaya varıldığı belirtilirken oyuncu ile 6 yıllık sözleşme imzalanacağı ifade edildi. Yarın sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçecek olan Arda Güler için yarın TSİ 13.00’te imza töreni düzenlenecek.

Dün İsmail Kartal için düzenlenen basın toplantısında Sarı Lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç'un da belirttiği üzere Arda Güler, bir sezon daha Fenerbahçe'de kalmak istemediğini belirterek takımdan ayrılacağını vurgulamıştı. Bugün de kulüpten resmi açıklama geldi. İşte Arda Güler'in maliyeti ve sözleşme süresi...

F.BAHÇE'DEN KAP AÇIKLAMASI

İspanya macerası öncesi Fenerbahçe ilk açıklamayı yaptı ve Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Real Madrid ilk görüşmelerin başlandığı bildirildi. 

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama şu şekilde:

Futbol A Takımı oyuncularımızdan Arda Güler'in, İspanya'nın Real Madrid CF kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

VEDA AÇIKLAMASI 

Fenerbahçe'den ayrılarak Real Madrid ile sözleşme imzalamak için İspanya'ya giden Arda Güler, bir veda mesajı yayınladı.

 "Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçe’ye veda zamanı.. Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım.

Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu.

Bugün olduğum kişi olmama yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaşatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem her zaman kalbimde olacaksın. İyi ki Fenerbahçe."