Van’da  yaşayan Evin ve Orhan Bilir çiftinin kızları Sena’nın SMA tip 1 teşhisi konulmasının ardından 2023 yılı Ocak ayında kampanya başlatıldı. O dönem henüz 8 aylık olan Sena’nın kampanyasının tamamlanması için hayırseverler el ele tutuştu.

KAMPANYA YEDİ AY SÜRDÜ

Gönüllüler ile birlikte kermesler ve şenlikler düzenlendi. Sena’ya can olmak için çaba harcandı. Sena’nın kampanyası nihayet dün tamamlandı ve 1.850.000 Dolar toplandı. Tedavisi için Dubai’ye gidecek olan Sena, sosyal medyada yapılan son canlı yayınında ailesinin mutluluğu görülmeye değerdi.

SENA HAYATA TUTUNDU

Kampanyanın tamamlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Sena’nın Babası Orhan Bilir, “Van’ımızın incisi, güzel kızımız Sena Bebek'in kampanyası tamamlandı. Şimdi tedavi olmak üzere Dubai'ye gidecek. Yaklaşık yedi aydır hep birlikte, el ele vererek, gönül köprüsü kurarak Sena'nın hayata tutunması için büyük gayret gösterdik. Bu büyük mücadelede umut olan, destek sunan herkese teşekkür ediyorum. Ne mutlu bize ki SMA değil Sena kızım kazandı. Yüzlerinin gülmesi umuduyla tüm SMA'lı çocuklarımızı gönülden kucaklıyor, hepsine sevgilerimi gönderiyorum” şeklinde konuştu.

Muhabir: VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ