YÜKSEKOVA

Tarım sınıfı öğrencilerinden İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne ziyaret

Yüksekova Muharrem Malazgirt Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde açılan tarım sınıfında okuyan öğrenciler İlçe  Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret etti.

Abone Ol

Muharrem Malazgirt Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri okul müdürü Enver Yaşar ile birlikte Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü'nü ziyaret ederek kurumun çalışmaları hakkında kurum müdürü Mehmet Emin Yiğit’ten bilgi aldı.

Hakkari genelinde ilk defa Yüksekova’da sürdürülebilir  tarım adı altında açılan tarım sınıfında teorik ve uygulamalı eğitim alan öğrenciler tarımla ilgili öğrenmek istedikleri konular hakkında da kurum müdürü Mehmet Emin Yiğit’ten detaylı bilgi aldı.

Ziyaretin öğrenciler için çok anlamlı geçtiğini belirten Okul Müdürü Enver Yaşar” Öğrencilerimiz tarım alanında bir şeyler öğrenmeye bir şeyler üretmeye çok hevesli. Biz Yüksekova'nın ovasıyla birlikte bütün köylerimizde daha sağlıklı bir tarım gerçekleştireceğiz. Önemli projelerimiz var. İnşallah bu projelerimizi de hayata geçirerek Yüksekova’da tarım alanında donanımlı bireyler yetiştirmek istiyoruz.”ifadelerini kullandı.