Gündem

Türkiye depremlerle sallanıyor! Son 1 gün içinde...

Türkiye depremlerle sallanıyor! Son 24 saat içinde Diyarbakır, Antalya Malatya ve Bingöl'de deprem meydana geldi.

Abone Ol

Bingöl’de korkutan deprem

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Bingöl’ün Karlıova ilçesi olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 7,43 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Malatya’da 5.3 büyüklüğünde sallandı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, deprem saat 20.48’te Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde meydana geldi. Depremin derinliği 7 kilometre olarak ölçülürken çevre illerden de hissedildiği belirtildi.

Antalya'da da meydana geldi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin verilerine göre; Akdeniz-Gazipaşa (Antalya) ilçesi açıklarında  4.5 büyüklüğünde deprem yaşandı. Gazipaşa'nın 99.07 kilometre açığındaki deprem, 12.44 kilometre derinlikte kaydedildi. Gazipaşa'da hissedilmeyen depremde ilk belirlemelere göre, herhangi bir hasar meydana gelmedi.

Diyarbakır’da 4.2 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde saat 15.25’te deprem meydana geldi. AFAD’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 4.2 büyüklüğündeki depremin 16.81 kilometre derinliğinde meydana geldiği açıklandı.