Yüksekova’da gerçekleştirilecek olan 3 muhtarlar toplantısının ilki bu gün Vali Ali Çelik başkanlığında yapıldı.

Hakkari Valisi Ali Çelik beraberindeki heyet ile birlikte; Akçalı Köyü, Armutdüzü Köyü, Bağdaş Köyü, Beşatlı Köyü, Dibekli Köyü, Dilektaşı Köyü, Gökyurt Köyü, Kadıköy Köyü, Keçili Köyü, Köprücük Köyü, Ortaç Köyü, Salkımlı Köyü, Suüstü Köyü, Tatlı Köyü, Yeniışık Köyü, Kazan Köyü, Kolbaşı Köyü olmak üzere toplamda 17 Köy Muhtarı ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Jj-224

İl müdürlerininde katıldığı toplantıda muhtarları ayrı ayrı dinleyen Vali Çelik, köylerin mevcut durumları ile vatandaşların ihtiyaç ve beklentileri üzerinde fikir alışverişinde bulundu.  

Bhgb

Yapılan toplantıda, köylerindeki asfalt, yol yapım çalışma talepleri başta olmak üzere; ulaşım, sulama kanalı, alt yapı, doğalgaz, elektrik, su, içme suyu ve internet hizmetlerinin arttırılması yönündeki ihtiyaçlarını dile getiren muhtarlar; vatandaşların taleplerini Vali Çelik' e ilettiler.

Ee-45

Vali Çelik, köylerimizde yaşanan sıkıntılar ve vatandaşların taleplerini imkânlar dâhilinde, kurumlarla iş birliği içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışacaklarını belirterek; ihtiyaçların en kısa sürede giderilmesi için ilgili birimlere talimatlar ileteceğini söyledi.

Muhabir: VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ