Geçen yıl 22 Ağustos'ta trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Avukat Erdal Safalı, Süsün Akçelik, Adalet Safalı ve  Cihan Akçelik mezarı başında anıldı.

Dem Parti Yüksekova ilçe örgütü Av.Erdal Safalı Cihan Akçelik ve Süsün Akcelik'in  mezarının bulunduğu güvenli köyüne giderek burada anma programı gerçekleştirdi.

Dem Parti İlçe Eş Başkanı Ercan Sevmez, “Bugün acılı günümüz,Değerli barış annelerimizi ve Avukat Arkadaşımızı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Hepimizin başı sağolsun.Vefat eden annelerimizin tek isteği barıştı. Ailelerinin acısını yürekten paylaşıyoruz. Rabbim sabır versin. Başka dert keder vermesin”.

Husret Akçelik ise "Biz bir aileyiz. Maalesef bir trafik kazası sonucu değerlerimizi kaybettik. Çok üzgünüz.acımız büyük. Ama bedenimizde son damla kan dolaştığı sürece biz yolumuzdan direnişimizden vazgeçmeyeceğiz.Anma Etkinliğine gelen Herkesten Allah razı olsun."dedi.

‘’ANNEMİN HAYRINA  BU ÇEŞMEYİ YAPTIM’’
Adalet Safalı'nın kızı Nujin Safalı kazada hayatını kaybeden annesinin hayrına dilimli barajının bulunduğu Sarıtaş köyünde hayrat yaptırdı

Anma etkinliğine Yüksekova Dem Parti ilçe Eş Başkanları Ercan Sevmez Filiz Saygı  Yüksekova belediye eş başkanı Şoreş Diri ve Kesk-Tümbelsen katıldı.

Erdalsefalı Barış Annelerii4

Erdalsefalı Barış Annelerii3

Erdalsefalı Barış Annelerii2

Erdalsefalı Barış Annelerii