Hakkari Valisi Ali Çelik, bugün öğlen saatlerinde geldiği Yüksekova'da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timur Sevi’nin taziyesine katılarak, aileye ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Ölümüyle ilçeyi yasa boğan Başkan Sevi’nin taziyesi Kani Heyder Mahallesinde yer alan Hz. Osman Molla Murat Camisinde vatandaşlar tarafından yoğun şekilde başsağlığı devam ediyor.

“TİMUR SEVİ’NİN TEK DERDİ YÜKSEKOVA’YA HİZMET ETMEKTİ”

Taziye’de konuşan Hakkari Valisi Ali Çelik, “Öncelikle başkanın ailesine sabır diliyorum. Timur Başkan'a da Allah’tan rahmet diliyorum. Menfur bir saldırı sonucunda hiç hazırlıklı olmadan hayatını kaybetti. Mekanı cennet olsun. Sevdiklerine sabırlar diliyorum. Sanayi odası başkanımızın söylediği gibi, Yüksekova’da huzurun olması için, Yüksekova’nın kalkınması için Timur başkanımız var gücüyle çalıştı. Tek derdi Yüksekova’ya hizmet etmekti. Kötülüğe karşı bir olmamız gerekiyor. Yanlış olanı kendimize, çocuğumuza, akrabalarımıza, komşumuza anlatmamız lazım. Bu yapılan büyük bir suçtur. Bu yapılan kötülüğe hepimiz sesimizi yükseltelim” dedi.

82-117

84-91

Muhabir: VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ