Hakkâri futbol amatör liginde mücadele eden Yüksekova Belediyespor erkek futbol takımı cuma (yarın) günü Van İpekyolu Belediyespor ile hazırlık maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Antrenmanlarını olumsuz hava şartları nedeniyle Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün halı sahasında sürdüren Yüksekova Beldespor takıma yeni transferlerini de dâhil etti.

Yarın saat 12.30’da hazırlık maçında sahadan galip ayrılmak isteyen siyah-kırmızılılar Antalya’dan ve Ağrı’dan yeni transfer ettikleri kaleci Servet Güneş ve stoper İbrahim Özdemir’de yer alacak.

2 aydır yeni kurulan amatör futbol takımını çalıştıran Metin Kandaş, maç öncesi haber sitemize açıklamalara bulundu.

YENİ TRANSFERLERLE TAKIMIMIZI LİGE HAZIRLIYORUZ”

Kandaş, “2 ay önce takım için seçmeler yaptık. Seçmeler sonucunda takımımıza kazandırdığımız 7-8 oyuncu ve eski oyuncularımızla yeni bir takım oluşturduk. Bunun yanı sıra yeni transferlerde gerçekleştirerek takımımızı lige hazırlıyoruz. Yeni transferlerimiz geçmişte takımımızda kalecilik yapmış bir ismi ve Ağrı da bir stoperde kadromuza dâhil ettik. Görüştüğümüz oyuncularda var ileriki zamanda kadromuza yeni isimlerde kazandıracağız” dedi.

1 aydır hazırlık maçı için antrenman yaptıklarını kaydeden Kandaş, “Yarında Van’ın  amatör kulübüyle hazırlık maçına çıkacağız. Takımımızın performansını her birlikte göreceğiz. Umuyoruz takımımız için her şey güzel olur ”şeklinde konuştu.

Muhabir: VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ