Munzur üniversitesinde eğitim gördüğü esnada 5 Ocak 2020 yılında ortadan kaybolan ve kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku adına futbol turnuvası düzenlendi.

İlçede bulunan bir halı sahada düzenlenen turnuvaya 28 takım katıldı.Toplam 7 gruptan oluşan turnuvada her takım gurubunda 3 maç oynayacak.

Maç7

Turnuvayı şampiyon tamamlayan takım Amedspor formasıyla ödüllendirilecek.

Dem Parti YüKsekova  İlçe Eş Başkanı Ercan Sevmez Yaptığı açıklamada Gülistan Doku futbol turnuvasının Dem Parti’nin Türkiye genelinde başlatmış olduğu bir turnuva olduğunu söyledi.

Maç9

Yüksekova’da ki turnuvanın 28 takım ve 7 gruptan oluştuğunu belirten Sevmez” Bu futbol turnuvalarında daha çok kültürel ve spor alanlarına verdiğimiz bir türdür. Bu 28 takımda ki oyunculara başarılar diliyorum.Aslında bu etkinlikte şunu gördük ki son zamanlarda gelişen fuhuş ve uyuşturucu furyasının önüne geçmek ve toplumsal bilinç oluşturmak adına ve fuhuşun sonucunda Gülistan Doku’yu Türkiye gerçekliğinde ki kaybına biraz daha duyarlılık oluşturmak adına bu turnuva düzenlenmiştir.”İfadelerini kullandı.

Muhabir: VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ