VİYAN ORHANYÜKSEKOVA HALKIN SESİ 

YÜKSEKOVA- 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü  ilçenin Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan İhsaniye Camii önünde stant açarak, vatandaşların bilgilenmesi amacıyla broşür dağıttı.


Etkinliğe Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Vedat Çoğaç, Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü İsmail Aslan katıldı.
Etkinlik kapsamında ekipler vatandaşlara uyarılarda bulunarak broşür dağıttı. Stanta vatandaşlar ekiplerden KADES uygulaması ve yapılması gerekenler konusunda bilgiler aldı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü İsmail Aslan, etkinlikte yaptığı konuşmada, " İlçemizde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında stant kurup afiş ve broşür dağıttık. Esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Vedat Çoğaç ile birlikte esnaflarımızı ziyaret edip İş yerlerşne  asmaları için bilgilendirici afişler verdik. Ziyaretlerimizde vatandaşımızın bilinçli olduğunu gördük. Kadına şiddet bitene kadar mücadelemiz devam edecektir" şeklinde konuştu.