Yüksekova Belediyesi, erkek futbol takımı için çalışmalarına start verdi. Yüksekova Belediye Spor tarafından yapılan olağan kongrede yeni yönetim belirlendi, erkek futbol takımının kurulması kararlaştırıldı. Belediye eş başkanlarının da katıldığı kongrede kulübün yönetim kurulu başkanlığına Abdurrahim Bor seçildi. Başkanvekili Meryem Evin olurken, yönetim kurulunda Seyhan Onay, Cevat Ayhan, Çetin Yaşar, Çiğdem Düzen ve Menaf Kurt yer aldı. 
A D1 D7 B0 D 8528 44 D2 82 A8 91 A9241 B379 D
Belediye eş başkanları tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Yüksekova Belediyesi olarak, kurmuş olduğumuz yeni kulübümüz öncelikle tüm halkımıza hayırlı olsun.
Yüksekova Belediye Spor Kulübü adı altında kurulan takımımızın amacı; gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spor alanına teşvik etmek, ilçemizde sosyal aktiviteleri arttırarak spor alanında yeni başarılara imza atmak. Yapacağımız çalışmalar neticesinde yetenekli gençlerimizi tespit edip, daha yüksek yerlerde yer almalarını sağlamak. Bu gün yapmış olduğumuz kongrede, yönetimimizi belirledik ve çalışmalarımıza bu günden itibaren start verdik. Hocalarımız ve Belediye Meclis üyelerimizin yoğun çabaları sonucu kurduğumuz kulübümüz ileriki süreçte başarıları ile anılacak inşallah. Bu kulüple yetiştireceğimiz gençlerimizin başarıları en büyük mutluluğumuz olacaktır. Geleceğimiz olan gençlere ışık tutabilirsek ne mutlu bize. Spor alanında gençlerimizin yetenekli olduğunu gördük ve kendilerine yardımcı olabileceğimiz bu alanda bir adım attık. Gençlerimize ve çocuklarımıza bu konuda sınırsız güveniyoruz. Bedenen ve ruhen spora adapte olan gençlerimizin başarılı oldukları alanlarda da destekleyeceğimizi belirtmek isteriz” denildi.

60788654 7 B73 4 F6 F 8 E E B 5732 D21068 B8

A E1 B B44 D 1 E52 4 A6 B 9 F6 A 805 F4 E938 A F2

Muhabir: BİLAL TİNAR / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ