T.C
LED EKRANLI TABELA ALANININ YAP İŞLET DEVRET KARŞILIĞI KİRAYA VERİLMESİ İŞİ İHALE İLANI

Madde 1- Yüksekova Belediyesi sınırları dahilinde, Merkez İhsaniye Camii ile Yüksekova deresi kenarında ekli krokide koordinatları verilen TB1-TB4 alanı içerisinde ilan ve reklam amaçlı 1 adet 3*5 (15m2) LED Ekranlı Tabelayı  2886 sayılı kanunun 45.maddesi gereğince Açık artırımlı usulü ile 3 (Üç) yıl süreli kiraya verilecektir.
Madde 2- İhale 17/11/2023 Cuma günü saat 10.00’da Yüksekova Belediyesi Toplantı Salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

Madde 3-
Muhammen bedel (KDV Hariç) ve Geçici Teminat:

CİNSİ ADEDİ
MUHAMMEN
     BEDEL
   (3 YILLIK)
   GEÇİCİ
TEMİNAT%3
   İlan ve Reklam Amaçlı
3*5 (15mm2) LED Ekranlı
Tabelanın kiralanması
1
117.000.00 TL
3,510,00 TL

Madde 4- Satıştan dolayı doğacak her türlü yasal vergiler ve ihaleye katılım için yapılacak masraflar ihale üzerinde kalan istekliye aittir.
Madde 5- Teklifler Aşağıdaki Belgeleri İhtiva Edecektir.
İstekli gerçek kişi ise;
a)
Türkiye’de tebligat için adres beyanı, ayrıca irtibat için telefon numarası ile varsa faks numarası ve elektronik posta adresi.
b) Nüfus Cüzdanı sureti,
c) Vekâleten iştirak ediyorsa yetkili olduğuna dair Noterden vekâletname,
d) Şartnameyi satın aldığını belirten makbuzun aslı,
e) Geçici teminatın ödendiğine dair makbuz veya Banka Teminat Mektubu,
f) Belediyeye borcu olmadığına dair Mali Hizmetler Müdürlüğü Tahsilat servisinden alınan borcu yoktur belgesi.
İstekli tüzel kişilik ise yukarıdaki belgelere ilave olarak;
a) Tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret Odasından şirketin siciline kayıtlı ve halen faaliyette olduğuna dair ihale yılı içinde alınmış belge,
b) Şirketin imza ve yetki sirküleri veya şirketin adına ihaleye girecek kimse veya kimselerin bu şirketin vekili olduğuna dair noterden onaylı vekâletname,
Madde 6- İsteklilerin ortak girişim olması halinde bu şartnameye uygun ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanan ortaklık belgesini vermesi ( ihale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verirler ayrıca grubun bütün ortakları idareyle yapılacak ihale sözleşmesini şahsen veya vekil tayin edecekleri vasıtasıyla imzalarlar )
Madde 7- İdare ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespit etmekte serbesttir.
Madde 8- Teklifler yıllık kira bedeli olarak verilecektir. Teklifler ve istenilen belgeler eksiksiz olarak ihale saatinden önce ihale komisyonuna teslim edilecektir.
Madde 9- İhale, evrak kontrollerinin ardından istekliler arasından verilen en yüksek teklif üzerinden açık artırma usulü ile devam edecektir.
Madde 10- İhaleye katılmak isteyenler şartname almak zorundadır. Şartname her gün mesai saatleri içinde Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünde görülebilir ve 300,00 – TL’yi (Üçyüz Türk Lirası ) Belediyemiz veznesine yatırarak Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edilebilir.
İlanen duyurulur.      

#ilangovtr Basın No ILN01926360