Yüksekova Belediyesi, 2025-2029 yıllarını kapsayan beş yıllık Stratejik Plan çalışmaları devam ediyor.

Stratejik Plan çalışmaları kapsamında Yüksekova Belediyesi halkın görüşlerini almak ilçenin Cengiz Topel Caddesi  Murat Dara binasının önüne stant açtı.

1D

Kurulan stantlarda belediye basın birimi görevlilerince ankete katılan vatandaşlara yaş, eğitim durumu, ikamet ettiği mahalle, hangi meslekten oldukları gibi sorular yöneltildi.

Hhg

Ankette ‘Yüksekova Belediyesi’nin sunacağı hizmetlerden önceliğinin hangisi olması gerektiği ve Yüksekova Belediyesi'nin faaliyetlerinden ne ölçüde bilgi sahibisiniz gibi sorulara yanıt istendi.

S1-4

Çalışmaları yerinde inceleyen Yüksekova Belediye Eş Başkanı Şadiye Kırmızıgül, vatandaşa ankete katılmaları için çağırıda bulunarak, “Anket çalışmamızın Yüksekova'nın ihtiyaçlarına uygun stratejilerin belirlenmesine ve kurumun hizmetlerinde etkinlik ve verimliliğini artıracağına inanıyoruz. Bu kapsamda çarşı merkezinde stant açarak anket çalışması yürütüyoruz.  Stratejik Plan'ın oluşturulmasında halkın görüşlerinin önemli bir rol oynuyor. Tüm vatandaşlarımızı ankete katılmaya davet ediyorum “ dedi.

Mkkl

C-26

Bugün itibariyle başlayan anket çalışmalarının 5 (Cuma) gün boyunca devam edeceği belirtildi.

Muhabir: VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ