Yüksekova Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çarşı merkezinde bulunan Cengiz Topel caddesinde ki orta refüj de çiçek çalışması yapıldı. 

Cadde üzerinde bulunan refüj ve kavşaklarda çalışmalarını yoğunlaştıran belediye ekipleri kışlık çiçek ve bitkilerin yerine sarı renkli  ile turuncu renkli kadife dikimi gerçekleştiriyor. Ekilen rengarenk çiçekler refüj ve kavşaklarda görsel bir şölen oluşturuyor.

1-486

Belediye ekipleri, baharın gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte kavşak ve orta refüjler de çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarına hız vererek kentin daha estetik görünüme kavuşması için çalışmalara başladı. 

2-435
Çarşı merkezinin renklendirme çalışmalarına katılan Yüksekova Belediye Eş Başkanı Şadiye Kırmızıgül: "Bugün çarşı merkezine gül ektik. Çarşımızın daha estetik görünümünü için çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizi görünebilir, gezilebilir bir şehir kılmak istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızın, esnafımızın çarşı merkezimize sahip çıkması gerekiyor. Yüksekova Belediyesi olarakta elimizden geleni Yüksekova için yapacağız" ifadelerini kullandı.

5-204

1-486

4-293

Muhabir: VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ