Yerel

Yüksekova’da çevre temizliği yapıldı

Her yıl Eylül ayının üçüncü Cumartesi günü kutlanan ‘'Dünya Temizlik Günü”nde gerçekleştirilen  katı atık toplama faaliyeti Gençlik Merkezleri tarafından  tüm Türkiye'de olduğu gibi Yüksekova’da da gerçekleştirildi.

Abone Ol

ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ

Gençlik Merkezi ve Yüksekova Belediyesi işbirliğinde sabah  saat 09.30'da İlçenin Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu önünde startı verilen çevre temizliği Sanat

Sokağından Millet Parkına oradan da  Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü önüne kadar devam etti.

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Fatih Anamur,Kurum müdürleri TEMA vakfı gönüllüleri , Gençlik Merkezi gönüllüleri,Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü ve öğrencilerin de katıldığı etkinlikte söz konusu güzergahlar çöplerden arındırıldı.

Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz yaptığı açıklamada,Dünya çevre günü münasebetiyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Gerçekleştirdikleri etkinlikle bir farkındalık yaratmak istediklerini ifade eden Yılmaz, "Amacımız vatandaşlarımıza çocuklarımıza çevre bilincini aşılamak. Yaptığımız etkinliğe katılan bütün kurumlara Gönüllülere ,öğrencilere teşekkür ederim" dedi.