Hakkari Valisi  Ali Çelik, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın ve kurum temsilcileri ile birlikte, Hakkari İl Müftülüğü tarafından Yüksekova Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına katıldı. Vali Çelik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla ile birlikte Yüksekova’da yapımı devam eden cami ve kuran kurslarını ziyaret etti.

Valiçelikesnaf Ziyareti1
Ziyaret sonrası Yüksekova esnafını ziyaret eden Çelik esnafa Kütahya’dan gelen tarhanayı ikram etti. Ziyarette esnaf, Vali Çelik’e 2022 yılından bu yana yüzde 60’ı tamamlanan doğalgaz sürecini ve 10 yıl önce temeli atılan 75 yataklı Yüksekova Devlet Hastanesi’nin ne zaman hizmete açılacağı soruldu.
Valiçelikesnaf Ziyareti3

Çelik doğalgazın bu sene içerisinde Esenyurt Mahallesi (Bajêrge) TOKİ Konutlarının bir kısmına verileceğini, hastanenin ise eksikleri tamamlandıktan sonra bu sene içerisinde açılacağını aktardı.

Esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Çelik eksikliklerin giderilmesi için imkânlar dâhilinde elinden gelen desteği sağlayacağını belirtti ve ilgili birimlere talimatlarını iletti.

Valiçelikesnaf Ziyareti2

Vali Ali Çelik'e Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın da eşlik etti.

Valihastanedenetim

Valiçelikesnaf Ziyareti5

Valiçelikesnaf Ziyareti4

Valiçelikesnaf Ziyareti7

Valiçelikesnaf Ziyareti8

Valiçelikesnaf Ziyareti6

Valiçelikesnaf Ziyareti9

Valiçelikesnaf Ziyareti10

Muhabir: VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ