Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası, ev sahipliğinde TKDK (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu) Hibe Destekleri IPARD III Programı hakkında bilgilendirme semineri düzenledi. YÜTSO binasında gerçekleştirilen Seminerde, TKDK Van il koordinatörlüğünde gelen uzmanlar tarafından bilgilendirme yapıldı.

Gg-205

Seminerde, açılış konuşmasını yapan YÜTSO  Başkanı Salih Özdemir, Yüksekova’nın tarımsal anlamda kalkınmasında TKDK’nın önemine değinerek, programın  tanıtımı ve bilgilendirilmesini memnuniyetle yaptıklarını vurguladı.

Dd-151

 Seminerde tarım, hayvancılık ve kırsal turizm alanlarında proje başvurusunda bulunmak isteyen kişilere IPARD III Hibe Destekleri hakkında detaylı bilgi verildi.

11-385

Seminerde, TKDK Van il koordinatörlüğünde gelen Uzmanlar tarafından bilgilendirme yapıldı. Yapılan Toplantıya, Yüksekova İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Emin Yiğit, YÜTSO Yönetim Kurulu Başkanımı Salih Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Necati İrinç, Kooperatif ve Birlik Temsilcileri ile Yüksekova, Şemdinli ve Derecik Köy Muhtarları, YÜTSO Üyeleri ve davetliler katıldı.

Toplantı soru, cevap kısmıyla sona erdi.

Muhabir: VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ