YÜKSEKOVA

Yüksekova’da ilk defa oyun simülasyon merkezi açıldı

Yüksekova’da ilk ve tek Vr Sanal Gerçeklik deneyimli Oyun Salonu Gewer Racing Simülasyon merkezi açıldı.

Abone Ol

Bölgenin ilk ve tek Vr Sanal Gerçeklik deneyimli Oyun Salonu Gewer Racing sanal gerçeklik deneyimini  vatandaşların hizmetine sunmaya başladı.

Bölgede ilk kez kullanıcılar ile buluşturan VR Game birbirinden bağımsız oyun alanıyla müşterilerine hizmet veriyor. Yüksekova’da Sanat Sokağı Migros karşısında açılan Gewer Racing son dönemde merakla beklenen ve popüler VR oyunlarını da oyun severlerin deneyimine sunuyor.  


Tüm oyun severleri ile adrenalin tutkunu herkesi davet eden işletme sahibi Can Birkan Yıldız, “ Direksiyon simülasyonu üzerinde oyunlarımız var. Daha önce bu tür oyun salonları ilçemizde bulunmadı. Oyun severlere farklı bir deneyim kazandırmak için ilçemize böyle bir oyun salonu açtık. Oyun salonumuz ayrıca direksiyon hâkimiyeti içinde kullanılabilir” dedi.

“BU TEKNOLOJİYİ YÜKSEKOVA HALKINA DENEYİMLETMEK İSTEDİK”
Bunun yanı Sanal Gerçeklik Gözlüğünün de oyun salonunda mevcut olduğunu kaydeden Yıldız, Sanal Gerçeklik Gözlüğünün teknolojisi dünyada 7-8 yıldır var. Ve yeni yeni keşfediliyor. Bin 800 civarı kullanıcısı var. Bu teknolojiyi Yüksekova halkına deneyimletmek istediğim için buraya getirdim. Denemek isteyen vatandaşları oyun merkezimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.