Yerel

Yüksekova’da kitap okuma şenliği düzenlendi

Yüksekova Fen Lisesi öğretmenleri tarafından öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını artırmak amacıyla kitap okuma şenliği düzenlendi.

Abone Ol

ULAŞ GÜVEN /YÜKSEKOVA HALKIN SESİ GAZETESİ

Dağlıca yolu üzerinde bulunan  spor kompleksinin bahçesinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler birbirlerine kura ile kitap hediye etti.

Hediye edilen kitapların bir bölümünü öğrenciler etkinlik alanında okudu.

Yıl boyunca teşvik edici faaliyetlerimiz oldu

Yüksekova Fen Lisesi Müdürü Emrullah Şin Yüksekova Halkın Sesi Gazetesine yaptığı açıklamada,Yüksekova Fen Lisesi olarak kitap okumaya dikkat çekmek için etkinliğin merkezine  merkezine kitabı koyduklarını söyledi.

 Kitap Okuma Şenliği'ni çok önemsediklerini bu yolla öğrencilerin kitapla olan bağlarını güçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Şin”Amacımız önümüzdeki yıllarda bu şenliği geleneksel hale getirerek ve daha da geliştirerek sürdürmek. Bu konuda eğitimin bütün paydaşlarından çok güzel destekler alacağımızı biliyorum. Çünkü söz konusu kitap ve dolayısıyla eğitim olunca milletimiz yüce gönlünü açmaktan tereddüt etmez.

Her şey okulla bitmiyor. Okul dışında yapılacak bu tür etkinliklerin de eğitim hayatımıza çok katkı sunacağını düşünüyoruz. Bu ve buna benzer faaliyetler, gençlerimizin hayata çok daha güzel hazırlanmalarına imkân sağlayacaktır. Bu bağlamda kitap okuma şenliğimize katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Sosyal ve sportif alanında da birçok etkinlik yapan öğrenciler çevre haftası münasebetiyle çevre temizliğinde farkındalık oluşturmak amacıyla tesislerde çevre temizliği yaptı.