BİLAL TİNAR / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ

YÜKSEKOVA – Yüksekovalı genç yetenek Berjin Kaplan başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Müzik alanında yaptığı çalışmalar ile birçok defa sosyal medyada yankı uyandırmayı başaran Kaplan, ilk klibi için gün sayıyor. Kaplan, Kürt müziğinin tanınan ve beğenilen ismi Bılınd İbrahim ile “Kuro Dino” isimli şarkı için klip çekti.

Sosyal medyada tanıtım videosu yayınlanan klip büyük ilgi görürken, birçok sosyal medya kullanıcısı olumlu yorum yapıp klibi kendi hesaplarında paylaştı.

"HEDEFLERİME KALİTELİ ÇALIŞMALAR YAPARAK ADIM ADIM YÜRÜYORUM"

Çekimleri Diyarbakır’da yapılan klibin tanıtım videosunun yayınlanmasının ardından çok güzel dönüşler aldıklarını kaydeden Yüksekovalı Berjin Kaplan, “Klip çekimleri çok güzel geçti. Değerli bir isim olan Bılınd İbrahim ile böyle bir çalışmaya imza atmak beni çok mutlu etti. Bana da farklı bir tecrübe kazandırdı. Bir Kürt kadını olarak geleceğe taşınabilecek bir çalışma yaptığımı düşünüyorum. Belirlediğim hedeflere de çok kaliteli çalışmalar yaparak adım adım yürüyorum. Böyle çalışmaların devam etmesini hedefliyoruz.  Klibin tamamı kısa zamanda yayınlanacak. Umarım bizi dinleyenler de memnun kalır” ifadelerini kullandı.

Editör: Erkan Çobanoğlu