ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ GAZETESİ

Edirne de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Spor Salonunda 14 ve 17 Ağustos tarihlerinde yapılan  şampiyonada  Sanda kategorisinde  45 kiloda Ömer Sabır Melan tüm rakiplerini yenerek Balkan Şampiyonu oldu.

15 ülkeden Bin150 sporcunun katıldığı şampiyonada Bülent Düzen 39 kiloda Lavin Alp ise 48 kiloda kendi kategorilerinde Balkan 3.sü oldu.

Yüksekova'da Wushu Kung- Fu dalında 4 antrenör  ve yaklaşık 200 lisanslı sporcuyla  şampiyonaya hazırlanan sporcular aldıkları sonuçların kendilerini kamçıladığını söyledi.

Uluslararası müsabakalarda Türkiye'yi temsil etmenin gururunu yaşayan Yüksekovalı sporcular son 4 yılda 15 Türkiye derecesi 4 Balkan Şampiyonluğu ve Bölge şampiyonlukları elde etti.  Yarışmadan dönen sporculara Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Sami Keskin pasta sürprizinde bulundu. Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğünde Sporcularla şampiyonluğu pasta keserek kutladı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sami Keskin Yüksekova Halkın Sesi'ne yaptığı açıklamada Sporcuların her geçen gün başarılarına başarı eklediğini söyledi.

Sporcuların  Uluslarası arenada Türkiye'yi  temsil etmelerinin mutluluk verici bir duygu olduğunu anlatan Keskin,"Bizler gençlik ve spor ilçe müdürlüğü olarak her daim gençlerimizin maddi ve manevi destekçisi olduk olmaya devam edeceğiz. Yüksekova çok şükür sporla anılan başarılarla anılan bir şehir oldu."İfadelerini kullandı.

Editör: Erkan Çobanoğlu