AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, AK Parti Çukurca Belediye Başkan adayı Nazmi Demir ve beraberindeki teşkilat mensupları ile birlikte konvoy halinde ilçe merkezine geçerek, Cumhuriyet Caddesi üzerinde seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı. Açılışa Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, Belediye Başkan adayı Nazmi Demir, Açılışa AK Parti Çukurca İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz, Kadın kolları Başkanı Nimet Akgül teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Burada kısa bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, Çukurca Belediye Başkan adayı Nazmi Demri'i tebrik etti. Başkan Kaya açıklamasında "Çukurca Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Çukurca SKM açılış törenimizi adeta bir mitinge dönüştüren hemşehrilerimize teşekkür ederim. Bu coşku İnşallah Çukurca’mızda 31 Mart'ta AK Belediyeciliğinin devamının müjdesidir. Emir Şaban’ın ve Ahmedi Hani’nin Kadim memleketi olan; Çukurca’mızı her anlamda kalkındırmaya kararlıyız. Son 5 Yılda Ak Belediyecilik anlayışı ile, 70 yıllık belediyenin altın dönemini yaşamıştı. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde de daha fazla hizmet görecektir inşallah" dedi.

İlçenin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Çukurca Belediye Başkan Adayı Nazmi Demir ise birlik ve beraberlik mesajı vererek açılışa katılanlara teşekkür etti. Gençlerin her türlü olanağa sahip olmaları için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getiren Demir, öğrencilere burs vereceğinin müjdesini verdi. Kaya ve beraberindekiler açılışın ardından Ak Parti İlçe başkanlığını ziyaret etti.

Muhabir: MEHMET ÖZKAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ