Kurulduğu günden beri engellilerin sorunları ile yakından ilgilenen ve ihtiyaç sahibi engellilere yardım eli uzatan Hakkari Gençlik ve engelliler Derneği engelli vatandaşa el uzatmaya devam ediyor.

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, Şırnak'ın Uludere ilçesi Andaç köyünde ikamet eden Ferdi Ölmez %99 ve Mihrivan Ölmez % 95 Ağır engelli Özel Gereksinimli olan Ferdi ve Mihrivan için 1 adet akülü araba ve 1 adet manuel tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Yapılan destek ile ilgili açıklamalarda bulunan Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu hayırseverlerin desteğiyle temin ettikleri akülü araba ve manuel tekerlekli sandalyeyi ihtiyaçları olan Ferdi ve Mihrivan'a verdiklerini söyledi.

Başkan Aydoğdu "Şükürler olsun ki özel gereksinimli 2 kardeşlerimizin de hayalini gerçekleştirdik. Uludere ilçesine bağlı Andaç köyün'de yaşayan Ölmez ailesinin evine giderek hayırsever vatandaşların desteğiyle alınan akülü araba ve manuel kluzetli tekerlekli sandalyenin kurulumu gerçekleştirerek Ölmez ailesine teslim ettik. Ferdi ve Mihrivan kardeşlerimizi yeni arabasına bindirip bir süre gezdirdik" dedi.

1-516

Muhabir: VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ