Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında Pendikspor'u ağırladı. Maça oldukça tempolu başlayan Kartal, Amir'in ortasında Colley'in kafa vuruşuyla 1-0 öne geçerken Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'in performansı özellikle ilk yarıda alkış aldı. Ancak, dakikalar 90+4'ü gösterdiğinde Pendikspor kazandığı penaltıyı Romero'yla değerlendirdi ve skoru 1-1'e getirdi. Maç da bu skorla bitti. Beşiktaş, iyi başladığı mücadeleyi kötü bitirdi. 

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında Pendikspor'u ağırladı. Fatih Karagümrük deplasmanından 3 puanla dönen Kara Kartal, taraftarı önünde kazanıp seri yakalamak istiyordu. İlk hafta Hatayspor'a 5-1 kaybeden ve ağır bir mağlubiyet alan Osman Özköylü'lü Pendik ise zorlu deplasmanda sürpriz peşindeydi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

İYİ BAŞLADI, KÖTÜ BİTTİ 

Beşiktaş, seyircisinin de desteğiyle maça son derece iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son dakikalardaki penaltı golüne engel olamadı ve kendi sahasında beklemediği 2 puan kaybetti. Kartal, rüyasını kabusa dönüştürmüş oldu. 

Editör: Erkan Çobanoğlu