NEVZAT ALTER / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ- İZMİR

24 yıl önce Hakkâri’den ayrılıp İzmir iline yerleşen Nevzat Kızılban, yaptığı işle İzmirli'lerin gönlünü kazanırken her sokağın ayrı imar güzelliği kendisinden soruluyor. İzmir Büyükşehir Belediyesinde Park ve Bahçe Müdürü olan Nevzat Kızılban, İzmir ve ilçelerinde yaptığı işlerle anılıyor.
İzmir’i karış karış güzelleştiren bürokrat Kızılban, bölgede yaptığı başarılı işler sonucu 766 başarı sertifikası alma hakkını da kazandı.

KIZILBAN’DAN HAKKÂRİ HALKINA ÇAĞRI: 2024 BELEDİYE SEÇİMLERİNDE BENİ ADAY GÖSTERSELER HİZMETE VARIM
24 yıldır İzmir’in her tarafına renk katan Büyükşehir Belediyesinde Park ve Bahçe Müdürü olan Nevzat Kızılban, "2024’te yapılacak Belediye seçimlerinde eğer beni aday gösterseler ben de aday olur, Hakkari’nin tüm sorunlarıyla ilgilenir, düzelene kadar var gücümüzle çalışacağım" dedi.

KIZILBAN: MEMLEKET SIKINTILARINI GİDERMEK İÇİN GÖZÜMÜ KIRPMADAN GELECEĞİM
Hakkari’nin her sorununa çözüm bulmak istediğini belirten Kızılban, Hakkâri’yi canlandıracağını ve turizm bölgesi haline getirip içme suyu projesini hayata geçireceğini, kentsel sorunları ortadan kaldıracağını, Hakkâri’deki maden ve yer altındaki kaynakları fırsata çevirip işsizliği en aza indireceğini söyledi. Kızılban Hakkari halkından belediye başkanlığı için talep olursa hizmet için var olduğunu belirtti.

Editör: Erkan Çobanoğlu