Hakkari Valisi Ali Çelik ile İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret etti.

Hakkari Valisi Ali Çelik, AK Parti Hakkari İl Başkanı Av.Zeydin Kaya, Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci,Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ve Büyükçiftlik Belediye Başkanı Çayan Çiçek ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette yapılan görüşmede Hakkâri merkez, Yüksekova ve Çukurca da yapılması planlanan TOKİ sosyal konutları başta olmak üzere il merkezi ve ilçelerin sorunları ile çözümlerine yönelik istişarelerde bulunuldu.

Ziyarette ayrıca ilçelerin kanalizasyon alt yapısının güçlendirilmesi park ve yeşil alan projeleri belediyelerin ihtiyaç duyduğu iş makinası desteği gibi konular Bakan Murat Kurum'a aktarıldı.

Vali Çelik ve beraberindeki protokol heyeti misafirperverliklerinden dolayı ve Hakkari ilinin projelerine yönelik desteklerinden dolayı Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a teşekkür etti.

Muhabir: ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ