Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Hizmet binasında 19- 23 Ağustos tarihlerinde ve 3 uzman eğitmen tarafından verilen eğitim 5 gün sürdü.
5 gün süren proje yönetimi eğitiminde başarılı olan 30 kadın girişimci sertifika almaya hak kazandı.
Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Hizmet binasında  düzenlenen sertifika töreninde girişimciler sertifikalarını aldı.

Salih2
Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Salih Özdemir sertifika töreninde yaptığı açıklamada, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) ve Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası (YÜTSO) işbirliğiyle yaklaşık 30 kadın girişimciye 4 gün boyunca  proje yönetimi eğitimi verildiğini belirterek, Kursumuz gayet verimli geçti.Girişimci kadın arkadaşlarımız proje hazırlama konusunda önemli bilgiler öğrendi.Güzel bir kaynaşma da oldu. Herkes mutlu herkesin de yüzü gülüyor.İnşallah bu projeler istihdama da dönüşecek.İnşallah bundan sonra da bu tür eğitimler Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının işbirliğiyle sürecek.

Sertifika3

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Girişimci Uzmanı Rumeysa Ruken Polat ise Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen proje yönetimi eğitimimi düzenleniyor. Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen eğitimde Yüksekova’da ki kadın kooperatifleri temsilcileri,Girişimciler kadın girişimciler aktif katılım sağladı. 5 günlük sürede kadın girişimcilere sıfır noktasından başvuru noktasına kadar ki detaylar anlatıldı.Eğitim programının hayırlı olmasını diliyoruz.

Sertifika4

Yüksekova Denetimli Serbestlik Müdürü Ceyda Yanıkoglu Çırak : Bu proje çok verimli ve kaliteli geçti. İyi ki buradaydım.Bana çok büyük katkılar sağladı. Kendim suça sürüklenen çocuklarda çalışıyorum. Yapacağım projeler büyük önem taşıyor, emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Sertifika5

Sertifika6

Salih1

Sertifika2

Muhabir: ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ