VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ

Jiyan Düğün Salonunda düzenlenen sertifika töreninde yaklaşık  60 kadın güzellik eğitim kursuna katılarak sertifika almaya hak kazandı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç ve Van'da Yüksekova'ya gelip güzellik eğitimi veren  Adem Gezer ve ekibi Yüksekova da düzenlenen  uygulamalı eğitimden sonra  kuaförlere  sertifikalarını verdi.

Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç  yaptığı açıklamada, Esnaf Sanatkarlar Odası olarak Yüksekova güzellik merkezleri ve kuaför salonları işletmecilerine bir eğitim semineri verdiklerini söyledi.

Van'dan gelen eğitmenlerin faydalı bir eğitim verdiklerini belirten Çoğaç, "Eğitime yoğun bir katılım  sağlandı. Eğitim sonunda kendilerine sertifikaları  verdik.  Yaklaşık 60  işletmeciye eğitimlerin yapılmasını sağladık. Daha konforlu sunumlar yapmak için eğitimler devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Yüksekovada Jiyan Düğün Salonunda uygulamalı yapılan kuaförlük ve güzellik eğitimi alan  60 kadın işletmeci  bu eğitim programı sonunda çok önemli detayları öğrendiklerini belirterek  bu organizeyi düzenleyen Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç’a teşekkür etti.

Editör: Erkan Çobanoğlu